Doar Povesti

Oare?

De multe ori stau si ma intreb… oare am gresit cu ceva?… oare am gresit ceva intr-o alta viata?.

De obicei nu cred in viata anterioara sau de dupa, dar cateodata sincer stau si ma gandesc, poate este adevarat, poate exista viata anterioara si viata de dupa, poate am gresit si acum trebuie sa platesc pentru ceea ce am facut. Poate ca in perioada asta a vietii trebuie sa imi rascumpar greseala si trebuie sa reflect mai mult asupra a ceea ce inseamna sa fi om, a ceea ce inseamna sa fiu bun cu cei din jurul meu. Daca intradevar asa este, sincer ma gandesc mereu si reflect asupra acestui aspect.

Ma uit cateodata la filme/seriale si vars lacrimi pentru ceea ce nu am si ce nu voi avea niciodata. Un tata care sa imi spuna vorbe intelepte sau sa ma indrume in anumite sintuatii, o mama la care sa vin plangand sau cu lacrimi in ochi si sa imi pot pune capul pe pieptul ei, sa imi spun amarul.

Acum stau si ma gandesc, toate suferintele prin care trec, poate este din cauza ca am facut rau cuiva si trebuie sa indur ceea ce mi se intampla. Si fara sa imi dau seama,  accept ceea ce mi se intampla.

Inteleg si daca este adevarat, daca am gresit, daca am ranit pe cineva intradevar in viata asta sau in alta viata, accept cu lacrimi in ochi tot ceea ce a fost, tot ceea ce este si tot ceea ce va fi si imi cer iertare cu gandul ca sper sa nu se mai intample.

Stiu, nu pot schimba ce a fost, nu pot modifica trecutul si nici prezentul, dar sper sa pot face ca viitorul sa fie unul mai bun, sa fie unul in care nu va trebuii sa mai sufere cineva din cauza mea.  Ori…. aceasta este viata mea, sa sufar prin altii si prin ceea ce se intampla in jurul meu, dar.. in jurul meu nu este deajuns, trebuie sa fiu atent la intreaga omenire, trebuie sa fiu atent sa nu fac o greseala in care sa sufere mai multe persoane decat este necesar. Mai bine eu decat ei, mai bine eu decat voi.

 

Hits: 11

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
RSS
Follow by Email
Instagram
WhatsApp