Doar Povesti

Am inceput sa te iubesc….

Am inceput sa te iubesc….

Cum a inceput totul?

Pur si simplu. Nu mai credeam in iubire, nu mai credeam ca-mi voi gasi perechea, sau acea parte din mine care sa iubeasca.

Sincer? Nu prea am avut momente in viata mea in care sa cred ca iubesc cu adevarat. Acum….!?

Inteleg ca toate acele momente au fost doar fantezii. Acum inteleg ce inseamna cu adevarat iubirea. Sa-ti accept defectele, sa vreau sa fiu alaturi de tine, sa vreau sa fi alaturi de mine mereu.

Tu nu stii inca asta! Poate ca tu nu simti ceva pentru mine, dar… eu chiar cred ca mi-am gasit acea persoana care poate aduce echilibru in viata mea, in viata noastra.

Eu YNG, tu YANG, cu toate cunostiintele pe care le am, cred ca acesta este un lucru bun…. sa fi mai slab dar sa ai pe cineva mai puternic langa tine sa te completeze. Aceasta cred ca este iubirea adevarata, sa-ti doresti ca persoana la care tii sa fie alaturi de tine la bine si la rau..

Stiu ca am si eu multe defecte, stiu.. am multe secrete si cred ca in timp le putem dezvalui reciproc. Si inca ceva… imi doresc acel lucru pe care il ai deja, FAMILIE.

DA, imi doresc asta…..

Ce ma facut sa postez acest lucru? Hmmm…..

Imi termin programul de lucru, ajung acasa, gatesc ceva pentru macar doua zile, privesc in jur… doar eu, doar eu si un televizor cu care ma completez si imi alin singuratatea, astept sa treaca timpul, astept sa treaca weekend-ul, sa vina ziua de luni si sa reiau rutina “munca, casa, munca, casa, etc”.

Ce ma facut sa postez acest lucru? Ies pe balcon, privesc in jur si vad familii fericite, copii, rasete, bucurie in jurul meu. Vreau si eu asta… Vreau sa fiu lafel ca ei…

Este seara, intunericul se lasa si privesc in sus, cer senin, stele frumos asezate catre orizont. Imi aduc aminte de visele pe care le am… sorb din paharul de vin si zambesc, scot un sunet … Haha… Vise… Haha… am vise sau am avut vise? O intrebare pe care mi-o pun aproape in fiecare seara in care privesc cerul. Am vise imi spun…. am vise care incetul cu incetul se risipesc, singur… nu cred ca le pot implinii.

Poate cu tine, poate cu tine voi reusi sa imi impartasesc visele, poate vom reusi sa le si implinim, poate iti vor placea visele mele pe care le putem duce pana la capat impreuna.

Am obosit, nu ma refer ca este tarziu si am obosit, vreau sa ma pun in pat…. am obosit, nu stiu cat pot continua, rutina zilnica parca ma preseaza, obiceiuriile invechite parca sunt prea imprafuite, trag acel praf in piept si simt ca nu pot sa mai respir. Am obosit in sensul real al cuvantului. Am obosit sa trag toate dupa mine singur.

Hits: 11

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRomanianRussianSpanish
RSS
Follow by Email
Instagram
WhatsApp